کار آفرینی
مدلی برای سنجش و ارزش‌گذاری دانش فنی در صنایع غذایی حلال

عسکر عسگرپور؛ محمد حسن چراغعلی؛ ندا فرحبخش

دوره 3، شماره 4 ، اسفند 1402، ، صفحه 177-200

https://doi.org/10.22034/jvcbm.2023.421955.1228

چکیده
  هدف این تحقیق طراحی مدلی برای سنجش و ارزش­گذاری دانش فنی در صنایع غذایی حلال می‌باشد. تحقیق حاضر به لحاظ هدف، کاربردی و یک تحقیق آمیخته (کیفی – کمی) اکتشافی می‌باشد. جامعه آماری پژوهش در بخش کیفی شامل 20 نفر از خبرگان علمی و خبرگان اجرایی صنایع غذایی حلال بودند که با روش نمونه­گیری غیراحتمالی قضاوتی و هدفمند انتخاب شدند. جامعه ...  بیشتر